Σχετικά με εμάς

Eνοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη | CarsSpot

Eνοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη | CarsSpot

Λίγα λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Cars Spot – Rent a Car in Crete

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστα τις υπηρεσίες της. Η άψογη εξυπηρέτηση, η ποιότητα των υπηρεσιών και τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ενοικίασης, πάντα στις καλύτερες τιμές στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, είναι αυτά που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Οι χαμηλές μας τιμές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε τις διακοπές σας πιο άνετες ενοικιάζοντας αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε το νησί της Κρήτης.

Θα σας προτείνουμε προορισμούς σε όλο το νησί όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Λασίθι, Βόρεια Κρήτη που είναι η καλύτερη επιλογή για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές χωρίς πολύ κόσμο, μυστικά που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί! Από την άλλη, γνωρίζουμε τα καλύτερα μέρη στην Κρήτη για να απολαύσετε όπως οι ντόπιοι!

Όταν θα ενοικιάσετε αυτοκίνητο από την εταιρεία μας θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε την Κρήτη όπως ξέρουμε και να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας!

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας το κατάλληλο αυτοκίνητο με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ενοικίασης αυτοκινήτου All Inclusive σε επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πλήρη ασφάλιση χωρίς κίνδυνο για εσάς, χωρίς κρυφούς κανόνες στο συμβόλαιο, απεριόριστα χιλιόμετρα, Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται στις τιμές οπότε δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος της κράτησης και φυσικά οδική βοήθεια σε όλο το νησί 24 ώρες και 7 ημέρες/εβδομάδα.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο και πολύγλωσσο προσωπικό πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας δώσει βασικές συμβουλές για κάθε γωνιά της Κρήτης. Επιπλέον, οι Έλληνες φημίζονται για τη φιλοξενία τους!

Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι τα χαμόγελα των πελατών μας και η συνεχής εξέλιξη μας στην Επιχείρηση Ενοικίασης Αυτοκινήτων.

Βρείτε μας και Ενοικιάστε Αυτοκίνητο παντού στην Κρήτη (Σημεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων Κρήτης: Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Μάλια, Χερσόνησος κ.λπ.)

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου τώρα χωρίς κατάθεση και πληρώστε κατά την άφιξη.
Αυτό είναι το σωστό Cars Spot!